The Netherlands: Hybridlife Moment Photo Competition

This competition is only open to residents of the Netherlands. (And yes, you need to read Dutch, too!)

Het Amerikaanse Keen Footwear is hard op weg Europa te veroveren en dat doen ze niet alleen met een uitgebreide schoenen- en tassencollectie, maar vooral ook met hun inspirerende HybridLife filosofie waarin create, play, care de peilers zijn. Deel jij deze filosofie, deel het dan ook met ons en maak wekelijks, tot eind januari 2011, kans op schoenen of laarzen. Bovendien worden aan het eind van de wedstrijd drie grote winnaars uitgekozen.

Monday Moment
HybridLife is op heel veel manieren te interpreteren. Voor de een is het iedere dag op de fiets naar het werk, voor de ander is het tijd vrijmaken om leuke dingen te doen met familie of vrienden, het doen van vrijwilligerswerk, reizen, het onderhouden van een stadstuin, het maken van muziek, zo veel mogelijk buitenspelen of afval een nieuw leven geven. Hoe combineer jij al deze zaken? Kortom; Share your HybridLife met ons.
Maak er een foto van en stuur die naar natasha@getsalt.com o.v.v. Monday Moment. Elke maandag (tot eind januari 2011) kiezen we een winnaar.

Wat kun je winnen
Wekelijks op maandag wordt het beste ‘Monday Moment’ beloond met een paar Keen’s. Welk paar in welke week wordt weggeven, vind je op de Salt Facebook pagina in het fotoalbum Keen HybridLife. Behalve weekwinnaars worden begin februari 2011 ook nog eens drie ‘overall winaars’ gekozen. Zij gaan met een groot Keen productpakket, bestaande uit een paar schoenen, een tas en een paar sokken, naar huis én winnen bovendien een fotoworkshop van een van de beste nature & wildlife fotografen van Nederland, Jasper Doest. Jasper maakt verbluffend mooi fotowerk, van elk beeld op zijn website spat een ongekende schoonheid af.

Laat je recht in je hart raken op doest-photography.com